jump to navigation

Omelan cempluk kangge demit 26 Oktober 2011

Posted by indokeperawatan in Night Fall BAB 1.
trackback

Kadang aku mangkel ngene nek di jaraki tok

Nyapo jal mesti karepe dewe,ra ngerti to nek aku mikiri kowe tok

Mesti mari gae pegel gae gatel ati…eeee gae guyu gae kejutan puhhh …sangking aku sayang ambi kowe

Jal nek aku sing jarak,,,biyuh ngamuke kyo DEMIT(buto) hmmmm

Di tinggal dilut ae wes kyo kapal pecah kamare,,,

Piye jare,mosok biso bubuk nyenyak,,

Wayahe mandi yo mandi ,dadi nek ngerjakne tugas iku seger,,

Wayahe maem yo maem, dadi ben gak pusing ae,,,kapan nemu ide nek gitu,,

Di atas jam 10 malem iku tidur istirahat dulu ,,jam jam 2 bangun lagi,,,sekalian solat malem

Pokok jo minum kopi,,jelas aku bakal ngomel2,,,

Eia nek kai telfon iku di angkat ,,,jo gae wong bingung,,, ngomong lw misale ada dirembangan ..dadine wong sing sayang ambi kowe iku ra bingung

Gitu suruh aku cerita lau ada apa2, tapi kowe ra tau ngomong, jane kepingin aku ngerti opo ora ngerti

Jane kepingin aku ra melu2 urusanmu ngnu a? op kepingin aku gak kepikiran?

Emmmmm butuh refress awakdewe iku bi

%d blogger menyukai ini: